Nieuws van uw kaasboer!

Beste lezers,

Het lijkt mij een goed idee u middels dit medium te voorzien van wat 'weetjes' die belangrijk of zinvol zijn voor u om te weten en voor mij om te delen.

Vakantie:
Dit jaar hoopt uw kaasboer vakantie te houden van 1 augustus t/m 22 augustus. Maandag 23 augustus zal dan weer mijn eerste werkdag zijn bij leven en welzijn. 

Zoals u gewent bent kunt u bij mij uw vakantiekaas laten vacumeren. In mijn kaasbus heb ik een vacumeermachine staan die daarvoor gebruikt kan worden. Heeft u wat groter volume nodig (vanaf 2 kilo kaas totaal) dan zou ik dit graag vooraf van u willen vernemen zodat ik van te voren deze bestellingen kan klaarmaken. Dit werkt voor mij wat vlotter. Uw bestelling kunt u gemakkelijk per WhatsApp bericht aan mij doorgeven.


Producten:
Sinds kort betrek ik veel (vlees)producten uit de buurt waar wij wonen: Ederveen. Als lokale ondernemers willen we elkaar, juist in deze tijd wat gunnen. We zijn begonnen met de bekende 'Smikkelkip' en op bestelling de heerlijke kiprollades van Hillco. Daarnaast hebben we contact gelegd met de zelfslachtende meesterslager Wout van de Veen uit Ederveen. Hij verzorgt de productie volgens onze persoonlijke voorkeuren van droge worst, grillworst, knakworst en andere lekkernijen. U wist natuurlijk al dat we al geruime tijd ambachtelijk gemaakte 'Zachtvocaat' verkopen die in Renswoude wordt gemaakt? 

Betalen op rekening:
Veel mensen betalen op rekening. Ik laat een kaartje bij de producten achter waarop mijn bankgegevens staan en schrijf het bedrag erop welke voldaan dient te worden. Deze methode werkt prima. Vaak wordt verzocht maar even een 'tikkie' te versturen. Dit lijkt gemakkelijk maar uiteindelijk kost mij dit heel veel tijd. Daarom blijf ik voorlopig nog gewoon de bekende kaartjes gebruiken. Vooraf een bestelling doorgeven via WhatsApp is tegenwoordig ook heel gebruikelijk als u niet thuis bent. Voor mij werkt dit ontzettend handig. 

Gezondheid:
Veel klanten zijn benieuwd hoe het met mijn gezondheid gaat momenteel. Na de hartstilstand van vorig jaar 3 juni, is mijn leven er wat anders uit gaan zien. Voor ons als gezin en ook voor mij persoonlijk heeft dit voorval er best ingehakt. We zijn bijzonder dankbaar voor uw medeleven in die periode en zijn geraakt door het feit dat na bijna 4 maanden van revalidatie nagenoeg alle klanten zijn gebleven. Dit heeft ons verwonderd.
Ondertussen werk ik wel wat minder dan voorheen. In principe zijn de maandagen en dinsdagen niet anders geworden. Maar de woensdagen, donderdagen en vrijdagen werk ik om de week en dit zal voorlopig zo blijven. Momenteel gaat het fysiek goed en heb ik hulp gehad voor de psychische verwerking van alles. Dit heeft goed geholpen. Veel mensen vragen of ik weer 'de oude' ben geworden. Dat is niet zo, en ik weet ook niet of dat ik dit ooit weer zal worden. Daar is teveel voor gebeurd denk ik. Toch zijn we dankbaar en verwonderd dat alles mag gaan zoals het nu gaat. Ondanks dat we minder werken komen we niets tekort en heeft de corona tot op heden ook geen negatieve uitwerking gehad op ons persoonlijk en zakelijk leven.

Tot slot:
Mede namens mijn vrouw Corry en onze dochter Laura dank ik u allen voor de klandizie en wens u alvast een fijne vakantie toe!

Uw kaasboer,
Jaap van Veldhuisen