Nieuws van uw kaasboer!

Zeer gewaardeerde relatie,

Hier is weer een bericht van uw kaasboer uit Ederveen. Het loopt weer tegen het einde van het jaar, de donkere, frisse en vaak natte dagen zijn weer begonnen. Uw kaasboer trotseert het gure weer en rijdt met plezier zijn routes over de Veluwe met zijn overvolle bus met vele kaassoorten, wijn, noten en allerlei verschillende worsten.

Misschien had u het al eens gehoord, misschien ook niet. Maar uw kaasboer is een echt natuurmens! Als imker heeft hij diverse kasten met bijenvolken waar hij zelf de natuurzuivere honing uit oogst en ook verkoopt in zijn bus! Daarnaast oefent hij het ‘genot van de jacht’ uit zoals men dit vroeger wel noemde; hij houdt zich bezig met de jacht. En daar kunt u als fijnproever van profiteren! Uw kaasboer verkoopt namelijk een heel assortiment van wildsoorten, zowel kleinwild als grofwild. Alles afkomstig van de Veluwe.

Op onze website is een webwinkel ingericht om u vast in de juiste culinaire stemming te brengen. U kunt uw bestellingen eenvoudig via de webshop bestellen. U hoeft nog niet te betalen; dat doen we als ik de bestelling bij u thuis af kom leveren op de vaste routedagen. U kunt tot uiterlijk 20 december uw kerstbestellingen doorgeven. Natuurlijk mag dit ook via WhatsApp of persoonlijk.

Voor de klanten die ik op woensdag om de 14 dagen bedien geldt dat ik D.V. woensdag 21 december een keer extra rijd. Voor Veenendaal, Achterberg en Opheusden geldt dat ik mijn reguliere route voor het laatst (dit jaar) voor de kerstdagen rijd op D.V. 16 december. Eventuele bestellingen kan ik D.V. vrijdagmiddag 23 december komen brengen.

Mocht u nu eerder al Veluws wild wensen te proeven dan kunt u vanaf nu dit bij mij bestellen.

U gaat HIER direct naar de webshop!

We hopen u weer met veel plezier en genoegdoening te kunnen bedienen in de komende wintertijd.

 

Een hartelijke groet van Uw Kaasboer,

 

Jaap van Veldhuisen