Kaassoorten

  • Jong & Jong Belegen kaas van Noord Hollandse kwaliteit onder de naam "Holland Superieur"
  • Weydeland en Stompetoren 48+ kaas (jong t/m overjarig)
  • Noord Hollandse 35+ kaas (belegen, extra belegen en oud)
  • Boerenkaas (smeuïg belegen en extra belegen)
  • Geitenkaas uit Ouddorp (diverse soorten)
  • Kruidenkaas van de boerderij (diverse soorten)
  • Overige kaassoorten (Parmezaan, smeerkaas, geraspte kaas)

Vleeswaren

  • Harde worst
  • Rookworst (grof en fijn)
  • Gerookt mager spek (AANRADER!) 
  • Leverworst
  • Grillworst
  • Balkenbrij
  • kant&klare erwtensoep
  • Overige lekkernijen

Overige producten

  • Roomboter uit Wijk en Aalburg
  • Verse eieren uit Barneveld (echt!)
  • Vers gebrande noten uit Kootwijkerbroek
  • Wijn en port van wijnkoperij uit Epe
  • Eiroem zachtvocaat
  • En nog veel meer.....